Choklad med tryck är populärt

Choklad med tryck är ett effektivt och smakfullt sätt att sprida sitt budskap på eftersom vi i Sverige äter ca 5.4 kilo per person och år. Smakfullreklam har ett stort urval av choklad som ni kan få med eget tryck på. Här presenterar vi några av våra favoriter som ni kan välja mellan.

Goda Chokladkvadrater

Populärast bland våra choklad produkter är  våra chokladkvadrater som finns i olika styrkor av kakao, från ren mjölkchoklad till mörk choklad med över 70 % kakaohalt. Tycker du att fairtrade är viktigt? Då är våra Fairtade och ekologiska chokladkvadrater något för dig.

Förutom att choklad är gott så är chokladkvadrater en utmärkt produkt att trycka ert budskap på. Chokladen är inslagen i silverpapper med ett tryckbart vitt omsvep, som passar att trycka både fotografier och logotyper på. Fast placering av logo på framsidan, maxstorlek ca 30×30 mm. Vikt 5 gram styck.

Nu kan vi även erbjuda Supersnabba leveransen av chokladkvadraten då vi har pressat ner produktionstiden till 5 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Enbart så få som 1200 st kan beställas. Är ni inte i tidsnöd så erbjuder vi även chokladkvadrater till kampanjpris, låga priser men längre leveranstid.

Chokladdoppad mjuk kola

En annan populär produkt inom Choklad med tryck kategorin och som har fått högsta betyg av användarna är vår chokladdoppade kola. Mjuk kola överdragen med choklad. Finns i tre smaker, chokladkola doppad i mörk choklad, smörkola doppad i ljus choklad samt lakritskola även den doppad i ljus choklad. Beställ gärna hem några smakprover, du kommer att bli positivt överraskad. Här trycker vi er logo eller budskap på chokladens omslagspapper.

Choklad med eget tryck och marknadsaktiviteter

Att använda sig av choklad och godis i sina marknadsaktiviteter är en väl beprövad metod. De flesta av er har troligen stött på reklamkarameller, tablettaskar med tryck, choklad & chokladbitar med tryck eller någon annan typ av lockade godis när ni besökt någon mässa. I montern på mässan är reklamgodis närmast en självklarhet som både lockar besökare och öppnar för ny kontakter. Godis skall alltid vara förpackat för att inte sprida eventuell smitta bland besökarna.

Det finns dock en uppsjö av andra marknadsaktiviteter än mässor där choklad med eget tryck kan profilera ert företag på:

  • Vid utskick såsom reklamutskick, kundbrev, fakturering, inbjudningar mm.
  • På mötesplatser mellan företaget och dess kunder såsom receptionsdisken, konferensrummet, möteslokaler mm.
  • Vid kundmöten såsom kundbesök, öppet hus, events, kick-offer mm.
  • Glöm heller inte bort att stärka banden mellan företaget och dess egen personal. Alltid något gott till fikat skall inte underskattas.

Önskas smakprover så är det bara att kontakta oss. Fria korrektur ingår alltid innan beställningen blir giltig.

Choklad med tryck

Tryck på kartong eller omslagspapper

Vad gäller choklad så kan man oftast trycka sin logo, företagsnamn eller budskap på omslagspappret. Men man kan även skapa egna kartonger som innehåller orginalförpackningen. Exempelvis så kan ni få Marabous fantastiskt goda choklad eller Cloettas kexchoklad i en helt egendesignad kartong med ert tryck på. Beställ choklad med tryck snabbt och enkelt här på hemsidan eller kontakta oss för mer information.