Julklappar, julgåvor & julpresenter till personal, medarbetare & kunder

Smakfullreklam erbjuder ett brett och unikt sortiment av julklappar och julgåvor till personal och kunder såsom delikatesslådor, julgodis, bäddset, frotté, badrockar samt presentkort med olika teman. Vi säljer och levererar till kunder över hela Sverige.

Smakfullreklam.se erbjuder inte mindre än 35 unika delikatesslådor

Smakfullreklam.se erbjuder inte mindre än 35 unika delikatesslådor, där alla kan finna sin favorit efter smak och budget. Vi erbjuder även kunden möjligheten att kombinera ihop sin egen unika julgåva eller julklapp till sina medarbetare och kunder. Kontakta oss för offert och förslag.

Till er som önskar ge era anställda och kunder något så traditionsbundet som julgodis. Ni kan välja mellan någon av våra populära trälådor eller jutesäckar fyllda med en lyxig julblandning. Det finns även en mängd olika godisalternativ där vi trycker ert julbudskap direkt på förpackningen. Önskas eget tryck på förpackning behöver ni vara ute i god tid.

Vårt sortiment av textilier som julklappar och julgåvor till företagets personal och kunder är framtaget med utgångspunkt på kvalitet. Vi har valt att samarbeta med Newport då både kvalité och leveranssäkerhet motsvara våra högt ställda krav.

För er som har svårt att hitta en julklapp till personalen och kunderna som passar alla kan vi varmt rekommendera våra present- och gåvokort till företag. Mottagaren väljer då själv från ett brett sortiment av diverse julgåvor och får julklappen direkt hemskickad till sig.

En julgåva från Smakfullreklam.se till personal och kunder är alltid ett säkert val. Vi har mer än 20 års erfarenheter av julklappar, julgåvor och julpresenter till företag, personal, kunder, föreningar, organisationer och myndigheter vilket ger dig som kund en trygghet när ni väljer oss som samarbetspartner. Inget är för stort eller för komplicerat om vi bara har tiden på oss.

Nu önskar vi er en riktigt God Jul och hälsar er alla varmt välkomna till oss för en godare och lugnare jul.