Smakfullreklam.se ägs och drivs av Johanssons Delikatesser & företagsgåvor HB.

Johanssons grundades 2003 av familjen Katrin och Peter Johansson med inriktning på företagsgåvor och då framförallt julgåvor såsom delikatesslådor, chokladaskar, godiskorgar med mera. Inom denna kategori är vi idag en av de allra största aktörerna i Sverige. Från starten 2003 har företaget vuxit till det vi är idag, ett komplett presentreklamsföretag.

Med  www.smakfullreklam.se har vi nu även tagit steget fullt ut till en modern webbshop som servar kunder över hela vårt avlånga land, dygnet runt, året runt.

Webbshop i all ära men den personliga servicen är ändå det vi sätter störst värde på. Vår kundservice finns enbart ett telefonsamtal bort med både kunnig och hjälpsam personal.

Vi strävar inte efter att tillhandahålla allt mellan himmel och jord utan prisvärda produkter av högsta kvalitet är vårt motto med det sortiment vi erbjuder i vår webbshop.

Vi lägger inte heller upp en mängd kataloger på hemsidan som kunden själv får ladda ner och själv söka lämpliga produkter i. Detta jobb har vi redan gjort för er genom vårt noggranna urval av produkter i vår webbshop. Med enkla menyer, sökvägar och orderläggning är vår förhoppning att ni kommer bli en trogen besökare/kund i vår webbshop.

Välkomna till Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor för ett långt och givande samarbete.

Peter Johansson, Smakfullreklam.se

Peter Johansson, Smakfullreklam.se