Med snart 30 års erfarenhet av att leverera reklamgodis till små och stora företag runt om i hela landet är vi ett självklart val när ni skall beställa godis med tryck.  Det finns inte många reklamprodukter som är så uppskattade som reklamgodis. Brandat godis är en oslagbar kombination eftersom själva reklamen förstärks med en underbar smakupplevelse. Tack vare en låg kostnad kan alla företag och föreningar använda godis med tryck som reklam.

Reklamgodis stärker ert varumärke

Reklamgodis, godis med eget tryck, är en väldigt effektiv och prisvärd profil- och reklamprodukt. Det kan användas i de flesta sammanhang där man möter kunder, partners, anställda eller andra personer som man vill skall få upp ögonen för ens företag och varumärke. I motsats till många andra profilprodukter så sprids godis snabbt och lätt bland flera personer. Godis uppskattas ju av de flesta och är något som man brukar bjuda på. Alla människor, eller i allafall nästan alla, både tittar på och undersöker godiset de skall stoppa i munnen. Det går inte att missa företagets logo eller namn på godispappret eller tablettasken. Om godiset dessutom smakar riktigt gott, som vårt gör, så kommer man ihåg vad det heter och hur det ser ut. Ni skall inte bli förvånade om personer går till godisaffären och frågar efter ert företagsnamn och reklamgodis nästa gång.

Reklamgodis sortiment

Härligt reklamgodis med företagets tryck

Godis med eget tryck

Som företagare är det både kul och nyttigt att kunna ge sina kunder godis med eget tryck av företagets logotype eller text. Det går även bra att trycka en slogan eller ett speciellt budskap på exempelvis tablettaskar där man har en stor tryckyta. Om ni bjuder era kunder på brandat godis med er logotype eller företagsnamn så kommer de inte bara att förknippa företaget med era tjänster eller produkter utan även med någonting gott och positivt. Vi har ett stort urval av olika sorters godis med eget tryck och det finns i många olika smaker och sorter. Vilket brandat godis man ska välja kan ibland vara lite svårt att bestämma.  Kolor och karameller är lätt att ha i skålar så att kunden får plocka själv, medan godispåsar, choklad eller tablettaskar fungerar utmärkt att dela ut. Karameller är även bra att skicka med i reklam eller fakturor via posten. Är du osäker på vilken sorts reklamgodis du ska välja så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig!

Brandat godis som du kan beställa

Vi har ett stort sortiment brandat godis och reklamgodis som du kan beställa online eller genom att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att gemensamt ta fram de perfekta trycket så att ditt reklamgodis blir så bra som möjligt och får den bästa effekten.  Här finns lite exempel på brandat godis som du kan beställa. Klicka här för att beställa och se allt vårt godis.

  • Tablettaskar har stora tryckytor och här kan du trycka både bilder, logo och olika budskap eller slogans.
  • Chocklad är det väl ingen som inte tycker om. Bra tryck på omslagspapper eller/och kartongen.
  • Kolor finns både som smörkolor och chokladkolor.
  • Godisklubbor med ett snyggt tryck på ena sidan av omslagspappret.
  • Sockerfritt tuggummi med eget tryck
  • Godispåsar har också stora tryckytor
  • Karameller i alla dess former
Godis med tryck

Beställ godis med tryck till mässa eller event

Godis med tryck till påsk & jul

Det finns två högtider när reklamgodis eller brandat godis är extra viktiga och det är vanligt att det finns godis och godsaker som kunder och anställda kan plocka av. Det är givetvis allt julgodis till jul som både är vanligt och populärt. Vi har mycket gott som man kan ha som julgodis på kontoret eller i butiken. Julen är en tid då man uppskattar varandra och ger varandra presenter. Visa att du uppskattar dina kunder eller anställda med lite godis. Den andra högtiden som alla godisälskare gillar är såklart påsken. Beställ ert påskgodis enkelt online från oss så ni kan fylla påskäggen med godsaker i god tid innan. Givetvis behöver det inte vara någon högtid för att ge bort reklamgodis och visa att man uppskattar sina besökare och kunder. Det passar vilken dag som helst och kanske speciellt bra till mässor och events. Mässgodis kan vara allt möjligt. Så oavsett vilken tid på året det så kan ni beställa godis med eget tryck från oss. Vi har något gott för alla företag.

Påskgodis med tryck

Godis med eget tryck till påsken

Väljer du godis med eget tryck via oss så kan du lita på att ditt reklamgodis både kommer smaka gott och synas i mängden. Kontakta oss här.